ТЕСТУВАННЯ ЯК ФОРМА КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ З ДИФЕРЕНЦІАЛЬНИХ РІВНЯНЬ

  • Інна Геннадіївна Ключник Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка http://orcid.org/0000-0001-6874-7811
Ключові слова: тестування, котроль, студент, автоматизація, диференціальні рівняння

Анотація

Якість підготовки фахівців великою мірою залежить від стану контролю навчальних досягнень студентів. Саме тестування, рейтинги  та інші  засоби педагогічного контролю можуть покращити якість навчання студентів, удосконалювати навчальну, методичну, виховну діяльність викладачів. Запропонований в статті тест містить завдання різного рівня складності та складається з завдань різної форми: вибір варіанту відповіді з декількох запропонованих; завдання на встановлення відповідності та завдання з розгорнутою відповіддю. Окрім цього він є зручний для викладача: щоб створити з одного варіанта декілька, можна змінити лише формулу в питані. За допомогою одної з запропонованих в роботі інтернет-сервісів можна створити тести та не хвилюватися, що студенти спишуть. Такі тести збережуть час викладачу та зроблять навчання більш цікавим.

Посилання

Бажкова В. В., Сагер Л. Ю. Тестування як форма контролю знань: переваги та недоліки. Сучасні проблеми вищої школи України в контексті інтеграції до європейського освітнього простору: матеріали наук.-метод. конф., м. Суми, 6–7 жовтня 2010 р. Суми: СумДУ, 2010. С.113–115.
Адамова І., Багрій К. Тестування як форма контролю та діагностики знань студентів. Витоки педагогічної майстерності. 2012, Вип.9. С.3–6.
Самойленко А. М., Перестюк М. О., Парасюк І. О. Диференціальні рівняння : підручник. 2-ге вид., перероб. і доп. К.: Либідь, 2003. 600 с.
Абетка land. URL: https://abetkaland.in.ua (дата звернення: 20.03.2019).
Опубліковано
2019-04-25
Як цитувати
Ключник, І. Г. (2019). ТЕСТУВАННЯ ЯК ФОРМА КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ З ДИФЕРЕНЦІАЛЬНИХ РІВНЯНЬ. Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 1(177), 188-191. вилучено із https://pednauk.cusu.edu.ua/index.php/pednauk/article/view/237